Când?

15 Mai 2020

Unde?

Kronwell Hotel Brasov

Locuri disponibile

150

Taxa de intrare

Gratuit

BINE AȚI VENIT LA CEA DE-A 12-A EDIȚIE A CELEI MAI IMPORTANTE CONFERINȚE DEDICATE ENERGIEI REGENERABILE DIN ROMÂNIA

Ce este INNOvative Energy Day?

Este locul de intalnire al expertilor si persoanelor cheie din sectorul energetic public si privat: autoritati europene si romanesti, companii, autoritati de reglementare, asociatii si specialisti internationali discuta problemele energetice concentrandu-se pe subiecte precum energie regenerabila, modificari legislative, tendintele pietei si tehnologii noi.  In 2020, prin parteneriatul cu InnoEnergy si InnoEnergy Hub Romania, evenimentul isi creste impactul in vederea realizarii unei comunitati de inovatori si cercetatori ce pot realiza produse relevante in domeniul energiei.

Cine participa?

Aproximativ 50% dintre participanti provin din sectorul energetic romanesc si european (in principal investitori), 25% din administratia romaneasca; 25% sunt persoane din industria energetica nationala si internationala si mediul academic, interesate de sectorul energetic.
Conferinta este tradusa simultan in engleza si romana.

Temele ce vor fi abordate in 2020

INNOvative Energy Day. Incepand cu noile reglementari UE, INNOvative Energy Day 2020 dezbate modul in care acestea influenteaza sectorul energetic si comportamentul consumatorului in urmatorii ani. Se vor discutata posibilitatile de transpunere ale reglementarilor europene in mediul legislativ romanesc si cum se potriveste planul energiei romanesti in cadrul European:

  • Uniunea Europeana – Acordul ecologic
  • Romania si noile directive ale UE, previziuni pentru viitor
  • Inovarea si digitalizarea in sectorul energiei
Inregistrează-te!

PowerUp! Challenge 2020

Prin intermediul PowerUp! Challenge, InnoEnergy Hub Romania va selecta proiecte si antreprenori in domeniul energiei, pentru a le facilita intarea in comunitatea de energie, a beneficia de know-how-ul expertilor din domeniu si de a-i sustine in vederea finantarii proiectelor. Domeniile urmarite de program sunt: smart city, energie regenerabila, eficienta energetica, combustibili, eco-inovare, dar si IT.
Află mai multe
Aplica acum

Parteneri

Noutati

Ziua Energiei – „INNOvative Energy Day”, 15 Mai

„Ziua Energiei Brașov”, un eveniment devenit tradițional, de un real succes, revine anul acesta, pe 15 Mai, la cea de-a XII-a ediție cu un concept nou, cu accent pe inovare, cu parteneri noi, însă se păstrează aceeași perspectivă. „INNOvative Energy Day” 2020

Ziua Energiei Regenerabile pentru toti Europenii

S-a incheiat editia a XI-a Ziua Energiei Brasov 2019 organizata de REPOM cu un real succes. Experti nationali si internationali, nume sonore din sectorul energetic au discutat importanta majora a producerii a cat mai multa energie regenerabila in Romania.

Se intampla la

Kronwell Hotel

Bulevardul Garii 7A, Brasov 500203, Romania

Obtine indicatii