spin

Când?

10 septembrie 2021

Unde?

Hotel Belvedere Brasov

Locuri disponibile

150

Taxa de intrare

Gratuit

BINE AȚI VENIT LA CEA DE-A 12-A EDIȚIE A CELEI MAI IMPORTANTE CONFERINȚE DEDICATE ENERGIEI REGENERABILE DIN ROMÂNIA

Ziua Energiei Brașov

Este locul de întâlnire al experților și persoanelor cheie din sectorul energetic public și privat, un cadru optim pentru dezbateri și punerea în discuție a problemelor actuale, cu focus pe subiecte precum energie regenerabilă, modificari legislative, tendințele pieței și noi tehnologii.

Uniunea Europeană a creat conceptul de Pact verde european, a inițiat proiectul Fit for 55 parte din Pact și începând cu iulie 2021, a  reglementat obligativitatea implementării directivei privind prosumatorii în toate țările Uniunii Europene; toate aceste aspecte stabilesc obiective ambițioase pentru Europa în privința reducerii emisiilor de carbon. 

Cine participă?

Repom a invitat 200 de participanți la acest eveniment, în baza prezenței din edițiile anterioare. În ediția din acest an, vor fi prezente trei categorii de participanți: 

  • Aproximativ 50% din părțile interesate din sectorul energetic românesc și european (în principal investitori);
  • Aproximativ 25% din politică, mediul academic și administrația românească;
  • Aproximativ 25% din „alții”, persoane din industria națională și internațională și mediul academic interesate de acest subiect.

Conferinta este tradusă simultan în engleză și română.

Temele ce vor fi abordate în 2021

Cea de-a 12-a Ediție a conferinței Ziua Energiei Brașov, organizată de REPOM, reunește administrația europeană cât și comunitatea energetică europeană  pentru a discuta măsurile pe care le consideră necesare pentru atingerea acestor obiective.  REPOM organizează Ziua Energiei Brașov din 2008 sub forma unei conferințe naționale românești cu participare internațională pe probleme actuale legate de energie. Ziua Energiei Brașov din acest an se va concentra pe următoarele subiecte:

  • Pactul Verde european, pachetul Fit for 55, Prosumatori
  • Cum se adoptă și se finanțează aceste obiective în UE și România?
  • Care sunt planurile în afara granițelor?
  • Ce tehnologii există și sunt fezabile și ce este în curs de dezvoltare?
Descarca prezentarile

Ai nevoie de mai multe informații? Scrie-ne la alina.ardelean@repom.ro.

Ziua Energiei 2019

Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 150 de participanți și a beneficiat de promovare prin intermediul unor cunoscuți parteneri media.

Citește articolele de presă

Parteneri

Parteneri media

Sponsori

Speakers

Noutati

Ziua Energiei – „INNOvative Energy Day”, 15 Mai

„Ziua Energiei Brașov”, un eveniment devenit tradițional, de un real succes, revine anul acesta, pe 15 Mai, la cea de-a XII-a ediție cu un concept nou, cu accent pe inovare, cu parteneri noi, însă se păstrează aceeași perspectivă. „INNOvative Energy Day” 2020

Ziua Energiei Regenerabile pentru toti Europenii

S-a incheiat editia a XI-a Ziua Energiei Brasov 2019 organizata de REPOM cu un real succes. Experti nationali si internationali, nume sonore din sectorul energetic au discutat importanta majora a producerii a cat mai multa energie regenerabila in Romania.

Se întâmplă la

Hotel Belvedere
Brașov, str. Stejerisului, nr. 11

Obține indicații